Naslovna Info Gradiška GRADSKA UPRAVA GRADA GRADIŠKA: Objavljeni računi za donacije u borbi protiv virusa...

GRADSKA UPRAVA GRADA GRADIŠKA: Objavljeni računi za donacije u borbi protiv virusa korona

GRADSKA UPRAVA GRADA GRADIŠKA
OBAVJEŠTENJE / POZIV

Povodom aktuelne epidemiološke situacije Grad Gradiška je otvorio račune posebnih namjena za prikupljanje donacija za nabavku medicinske i zaštitne opreme, te dezinfekcionih sredstava s ciljem suzbijanja širenja virusa COVID 19.

Pozivamo, društveno odgovorne kompanije koje posluju na području grada Gradiška i šire, kao i sve građane dobre volje da u skladu sa mogućnostima podrže našu zajedničku borbu protiv ovog opasnog virusa.

Sredstva koja opredjelite donirati možete uplatiti na račune za posebne namjene kod Komercijalne banke Gradiška i to:

za uplate u domaćoj valuti (KM) na račun: Grad Gradiška – račun posebnih namjena „Donacije –korona virus“, broj: 571-020-00000671-83

za uplate u ino valuti na račun: Grad Gradiška – račun posebnih namjena „Donacije –korona virus“, sa sledećim instrukcijama:
IBAN: BA395710071300007403
SWIFT CODE: KOBBBA22

Detaljne instrukcije za ino plaćanje možete pruzeti sa zvanične internet stranice Grada Gradiška www.gradgradiska.com.

Ukoliko raspolažete sa medicinskom i zaštitnom opremom, te dezinfekcionim sredstvima i ista želite donirati možete se obratiti Štabu za vanredne situacije grada Gradiška na broj: 051/ 810-353.

Nadamo se da ćete dati svoj doprinos u borbi sa jednim od najvećih izazova posljednjih decenija, u kome je pored samodiscipline, savjesnosti i odgovornosti pojedinaca od velike pomoći vaša podrška.

GRADSKA UPRAVA

GRADA GRADIŠKA