Naslovna Info Gradiška Gradonačelnik Adžić razgovarao sa Brianom Pauers direktoricom kancelarije Ambasade SAD-a u Banjaluci

Gradonačelnik Adžić razgovarao sa Brianom Pauers direktoricom kancelarije Ambasade SAD-a u Banjaluci

GRADIŠKA – Gradonačelnik Zoran Adžić razgovarao je danas sa Brianom Pauers, direktoricom kancelarije Ambasade SAD-a u Banjaluci, koja je bila u prvoj zvaničnoj posjeti Gradišci.

Ovom prilikom gradonačelnik je direktoricu Pauers upoznao sa političkom i ekonomskom situacijom u našem gradu, poslovnim okruženjem, investicionim prednostima, realizovanim aktivnostima i strateškim planovima za dalji razvoj grada Gradiške. Gradonačelnik je izrazio spremnost na saradnju na svim poljima gradskog razvoja, te izrazio zadovoljstvo realizovanom saradnjom sa USAID- om, ali i drugim međunarodnim organizacijama.

Današnjem sastanku prisustvovali su Biljana Krčmar ispred kancelarije Ambasade SAD u Banja Luci, Dragana Ilić zamjenica gradonačelnika Grada Gradiška i Danijela Miletić načelnica Odjeljenja za razvoj i međunarodne projekte Grada Gradiška.

Izvor: GradGradiška.com

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.