Naslovna Kultura Knjige Gradišku je posjetio OK FEST KARAVAN: Izložba fotografije „OK fest retrospektiva“ autora...

Gradišku je posjetio OK FEST KARAVAN: Izložba fotografije „OK fest retrospektiva“ autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića

GRADIŠKA – Kulturni centar i Ferijalni savez Republike Srpske potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji u oblasti razvoja i unapređenja kulturnog programa i sadržaja u Gradišci.

Gradišku je posjetio OK FEST KARAVAN, koji je u dva dana predstavio izložbu fotografije „OK fest retrospektiva“ autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića. Uz izložbu održan je koncert grupe „PALLADIO STRING QUARTE“ , kao i projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“ režisera Mladena Matičevića.

„U želji za daljim razvijanjem i podsticanjem saradnje u oblasti razvoja i unapređenja kulturnih programa i sadržaja na području grada Gradiška, u uvjerenju da će saradnja u oblasti kulture i kulturnih programa doprinijeti iste na obostranu korist, a posebno stanovnika Gradiške i okolnih regija, koje gravitiraju prema ovoj sredini, sa težnjom da ovaj memorandum predstavlja okvir za definisanje partnerskih odnosa i aktivnosti usmjerenih ka unapređenju kulturnih sadržaja u gradu Gradiška, potpisan je memorandum između Kulturnog centra Gradiška i Ferijalnog saveza Republike Srpske“ izjavio je direktor Kulturnog centra Željko Blagojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.