Naslovna Info Gradiški SNSD zadovoljan ostvarenim rezulatatima na lokalnim izborima (VIDEO)

Gradiški SNSD zadovoljan ostvarenim rezulatatima na lokalnim izborima (VIDEO)

GRADIŠKA – Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Gradiška održao je danas konferenciju na kojoj je bilo riječi o rezultatima lokalnih izbora održanih 15. novembra kao i o planovima za naredni period, ali i saradnji sa koalicionim partnerima.

Predsjednik Gradskog odbora i aktuelni gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić istakao je da su dobili ogromnu podršku građana.

-Osvojili smo 7611 glasova, odnosno  11 mandata u Skupštini grada tako da SNSD kao politička organizacija, zajedno sa odbornikom iz reda nacionallnih manjina, po prvi put u gradsku Skupštinu ulazi sa 12 odbornika – istakao je Adžić i dodao da je ostvaren jedan od najboljih rezultata na lokalnim izborima.

Adžić se zahvalio  građanima i privrednicima Gradiške na  podršci i na tome što su prepoznali rad SNSD-a u protekle četiri godine gdje su kao vodeća politička organizacija na prostoru Gradiške, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, uspjeli da realizuju  značajne investicione  i druge aktivnosti koje su bile potrebne građanima i privrednicima.

Video prilog:

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.