Naslovna Specijal PR-Marketing GRADIŠKE LJEPOTE SABRANE U SERIJALU “CHEF” (VIDEO)

GRADIŠKE LJEPOTE SABRANE U SERIJALU “CHEF” (VIDEO)

Na programu Radio televizije Republike Srpske od 2. oktobra počeće emotivanje gastronomsko- turističkog serijala pod nazivom „Chef“, koji bi trebao da pokažu dio turističkih i gastro potencijala Gradiške i okoline.

Kroz serijal od pet emisije, koje će se emitovati svake subote u 17.10 časova, gledaoce će voditi poznati kuhar i ugostitelj iz Gradiške Vladan Šurlan.

Snimanje serijala trajalo je tokom ljeta, a projekat je realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom iz Gradiške.

Nakon završetka snimanja Šurlan je poručio da mu je bila želja da na jedan drugačiji način prikaže ljepote svog rodnog kraja.

– U vremenu pandemije, kada su nam putovanja ograničena, kao i mnogi drugi shvatio sam da imamo nestvarne prirodne ljepote i poželio da ih promovišem kroz svoju profesiju. Tako je nastao serijal, a pomoć u realizaciji stigla je od lokalne uprave, odnosno Turističke organizacije Gradiška, na čemu sam im zahvalan. Nadam se da će gledaoci Javnog servisa uživati i uvidjeti kakvo bogatstvo imamo na dohvat ruke – rekao je Šurlan za SeeSrpsku.

Ne želeći da otkriva detalje serijala dok ne bude prikazan, Šurlan je rekao da su emisije snimane na obroncima planine Kozare, obalama rijeke Save i plodnoj lijevčanskoj ravnici.

Izvor: SeeSrpska