Naslovna Info Hronika Gradiška: Starac se utopio u kanalu

Gradiška: Starac se utopio u kanalu

Salih Suhonić (70) iz Gradiške pronađen je mrtav u kanalu pored puta u selu Lužani kod Gradiške, a uviđajem je utvrđeno da se nesrećni čovek utopio.

Telo je pronađeno juče oko 13.30 časova i to samo tri sata nakon što je Policijskoj stanici u Gradišci prijavljen Suhonićev nestanak, saznaje SrpskaCafe.

 – Nestanak su oko 10 časova prijavile komšije iz naselja Hisete, kojima je bilo neobično to što ga danima nisu videli u naselju. Ispostavilo se da je Suhonić poslednji put viđen 3. oktobra kada mu se izgubio svaki trag – navode u policiji.

Potraga još nije bila ni organizovana, a policija je dobila dojavu da je u selu Lužani pronađeno telo starijeg muškarca. Ispostavilo se da je reč o nestalom Salihu Suhoniću, zvanom Atatolja.

– Telo su u kanalu pored puta pronašli radnici firme “Eko tim”, koji su to odmah prijavili policiji. U prisustvu dežurnog mrtvozornika izvršen je uviđaj i tom prilikom je utvrđeno da na telu nema tragova nasilja i da se čovek utopio nesrećnim slučajem – kaže izvor iz policije.

Od poznanika saznajemo da je Salih Suhonić bio sklon alkoholu.

Živeo je sam, a izdržavao se radeći razne fizičke poslove.