Naslovna Info GRADIŠKA DOBIJA WALL STREET

GRADIŠKA DOBIJA WALL STREET

U našem gradu 06.05. se otvara novi Lounge Caffè kakav do sada niste vidjeli. Lounge Caffè “Wall Street” u naš grad donosi duh starog Nju Jorka iz 80′ i 90′ godina, duh grada koji nikad ne spava.

Lounge Caffè “Wall Street” ćete moći posjetiti u centru grada, u ulici Mitropolita Nikolajevića, preko puta Sberbank banke – pored prostorija Narodne biblioteke.

Od Lounge Caffè “Wall Street” možete očekivati prijatan ambijent u sklopu pažljivo osmišljenog enterijera, kvalitetnu uslugu i inovativni sadržaj. Bilo da tražite ugodan kutak za razgovor uz kafu ili ste na pauzi i tražite predah ili želite da provedete vikend sa društvom uživajući uz odličnu muziku, Lounge Caffè “Wall Street” je pravo mjesto za Vas.

Kao što vidite na fotografijama, unutrašnjost lokala je uređena tako da ćete pomisliti da se nalazite unutar filma “Vuk s Wall Streeta”.

Ono što Vam fotografije ne mogu dočarati jeste to da ovo mjesto ima atmosferu i ambijent zbog kojih ćete zaboraviti da ste u Gradišci i pomisliti da ste u metropoli.

Pozivamo Vas da posjetite ovo sjajno i prestižno mjesto u našem gradu i osjetite na trenutak duh Amerike, da uz ugodan ambijent i muziku provedete onaj ljepši dio dana.

Da kompletan provod bude na nivou osoblje Wall Streeta se pobrinulo i za to, za Vas će obezbijediti sjajne svirke uživo vikendom, kao i gostovanje poznatih bendova.

Karakterističan i na sebi svojstven način sam enterijer je tako osmišljen da iz dnevne varijante lounge caffe može da se pretvori u pravi pub koji će zadovoljiti sve ukuse kada se radi o noćnom životu a prvenstveno zahtjevu gostiju i njihovoj želji za dobrim provodom.

A dokaz da je Wall Street pravo mjesto za prave ukuse jeste i ljetna bašta koja se nalazi u sklopu lounge caffe-a.

Izvor: Gin.ba