Naslovna Info Gradiška Građani dali jedinicu Zimskoj službi Gradiška! (FOTO)

Građani dali jedinicu Zimskoj službi Gradiška! (FOTO)

GRADIŠKA – Trotoari su danas bili neočišćeni u većem dijelu opštine Gradiška, kao i mnoge ulice, dok u većini prigradskih i soskih naselja bio potpuni kolaps  – potvrdili su predstavnici Savjeta mjesnih zajednica, koji su složni u ocjeni – čista jedinica za Zimsku službu.

IMG_20160103_134020

Iako su govorili da je Zimska služba sremna da djeluje u svakom mimentu, opet ih je snijeg iznenadio i grad se našao u kolapsu…
FB_IMG_1451806969836

-Živim u centru grada i trotoari nisu očišćeni, pa sam djecu do vrtića vodila cestom. Snijeg i dalje pada, a najavljuju i ledenu kišu, dok još ni jednom grm nije prošao – kaže jedna Gradiščanka.

received_1058867320810956

Sa druge strane, preduzeća koja čine Zimsku službu tvrde da su sve ekipe na terenu, te da rade dobro, a da je stanje zadovoljavajuće, dok većina građana kaže da je katastrofalno.

Da je prohodnost puteva u centru Gradiške zadovoljavajuća, i da su radnici Čistoće jutros su nastavili s čićenjem pješačkih staza u glavnoj Vidovdanskoj ulici i u još nekoliko najprometnijih ulica u centru Gradiške, potvrdio je i direktor Gradske čistoće, Goran Bijelić. Nastavljeno je i s čišćenjem sporednih  ulica, rekao je Bijelić i dodao da zbog jakog intenziteta sniježnih padavina radnici nisu bili u mogućnosti da sve očiste ali su ekipe s mašinama jos na terenu i stanje se polako stabilizuje. Bjelić je rekao da su jutros bacali so na  kolovoz i trotare tako da je prohodnost zadovoljavajućao i dodao će biti očišćeni svi gradski i prigradski putevi. Osim čišćenja glavnih ulica u gradu, preduzeće ‘’Gradska čistoća’’ zaduženo je da čisti i glavne sabraćajnice u prigradskim naseljima Kozinci, Bok Jankovac i Brestovčina, naveo je Bijelić.

Radio Gradiška, Moja Gradiška