Naslovna Kultura “GRAD POZORIŠTE” IZ GRADIŠKE PRIPREMA NOVU PREDSTAVU ”BOING – BOING”

“GRAD POZORIŠTE” IZ GRADIŠKE PRIPREMA NOVU PREDSTAVU ”BOING – BOING”

GRADIŠKA – “Grad pozorište” Gradiška priprema novu predstavu “Boing-Boing”, prema tekstu Marka Kamoletija, čije se premijerno izvođenje očekuje krajem novembra ili početkom decembra u Kulturnom centru u Gradišci.

Režiser predstave je Željko Stjepanović, a glumačku postavu čine Draško Vidović, Admir Mešić, Mirela Predojević, Jovanka Božović Milovanović, Ena Radovanović i Melinda Božičković.

Direktor i glumac “Grada pozorišta” Draško Vidović rekao je na konferenciji za medije da je još na proljeće počeo rad na predstavi “Boing-Boing”, ali da je zbog nedostatka vremena i novca glavni dio priprema ostavljen za jesen. Vidović je dodao da je opština Gradiška generalni pokrovitelj predstave, kao i svih aktivnosti “Grada pozorišta” od njegovog osnivanja 2008. godine. On je pozvao sve privredne subjekte u Gradišci da prihvate poziv “Grada pozorišta” da budu sponzori predstave.

Režiser Željko Stjepanović naveo je da je predstava “Boing-Boing” brza i dinamična komedija puna raznih preokreta, što publika voli i uvijek nagradi aplauzom. “U predstavi provincijalac koji dolazi u Pariz postaje arhitekta i pronalazi najbolji način da se dobro provodi u životu. Uspijeva da napravi sjajan raspored kako bi tri stjuardese bile kod njega, i to svaka po dva dana. U onom trenutku kada se poremeti redoslijed letenja dolazi do zbrke, pa se sve tri stjuardese u istom trenutku zateknu u njegovom stanu. U svim tim radnjama mu pomažu prijatelj iz provincije i kućna pomoćnica”, naveo je Stjepanović.

Radio Gradiška