Naslovna Info Gatarić na K3 verbalno napao političke rivale, ali i partnere (VIDEO)

Gatarić na K3 verbalno napao političke rivale, ali i partnere (VIDEO)

Novi skandal u Prnjavoru. Ovaj put glavni akter je načelnik ove opštine Siniša Gatarić.
IMG_20160207_085019_778
Nakon što se nije odazva pozivu televizije K3 da gostuje u njihovoj emisiji “Potez”, Gatarić je po njenom završetku došao u studio i verbalno se obračunao s ostalim gostima – političkim rivalima, ali i koalicionim partnerima.

Vlast i opozicija u Prnjavoru trebalo da je pred kamerama govore o onome što je u proteklom periodu urađeno u ovoj opštini. Siniša Gatarić taj dan, tvrdi, za tako nešto bio je prezauzet. Njegovo odsustvo u emisiji pravdao je stranački kolega i predsjednik Skupštine opštine.

Ovakvo obrazloženje izazvalo je kritiku ostalih učesnika. Drago Kalabić (SNSD) smatra da je i to jedan od razloga što je Gatarić po završetku emisije ipak došao u studio. Kalabić je rekao da ih je Gatarić verbalno napao, pa i svoje stranačke partnere “kako ga nisu branili dovoljno”.

Da je Gatarić bio u studiju – potvrđuje i snimak koji je telefonom zabilježio Brane Žunić (PDP). Za ovakvo ponašanje Žunić ima samo jednu riječ – nedopustivo. Kako kaže, u pozadini svega je da on nema rezultate.

Gatarić s tim nije saglasan, navodeći da je kao načelnik opštine taj dan imao neodložne obaveze.

– Išao sam u Sarajevo. A što se tiče konflikta, došao sam kad sam stigao, to čak nije ni bio konflikt…Tema je bila rad skupštine i tu je bio naš predsjednik Skupštine opštine – kaže Gatarić.

Za Kalabića je takav dolazak na televiziju svojevrstan pritisak na medije.

Televizija K3 imala je samo jedan komentar – svi gosti bili su pozvani u emisiju. Njihovo pravo je da se odazovu pozivu, ali i da to ne učine. U svakom slučaju, ovo nije prvi put da naše ekipe izvještavaju o skandalima u Prnjavoru, u kojima, po pravilu učestvuju oni koji bi svojim sugrađanima trebalo da budu uzor u ponašanju.

RTRS.TV