Naslovna Sport Fudbal FUDBALSKA BITKA ZA KOZARU: Sloga DIPO mora o(p)stati!

FUDBALSKA BITKA ZA KOZARU: Sloga DIPO mora o(p)stati!

GRADIŠKA – U srcu planine Kozara, u Gornjim Podgradcima egzistira fudbalsko mezimče cijelog Potkozarja, FK Sloga DIPO! Nekada drugi klub gradiške opštine (iza neprikosnovene Kozare), danas je u sjenci mnogih onih  koji su u Podgradce dolazili i zavidjeli.

Danas je Slova DIPO regionalac, i bori se za opstanak. Vrijeme nikad gore, i nikada manje onih koji razumiju fudbalske tokove…

Jesenji dio prvenstva izabranici trenera Siniše Đurića završili su na 12. mjestu sa 11 bodova. Slogu su napustili Nikola Gavrilović koji se prešao Dubrave, Bojan Blagojević, Goran Vranješ, Mihajlo MIjatović koji će nositi dres Gomjenice iz Prijedora.

S druge strane, uprava je bila aktivna i angažovala je pet novih igrača: Saša Misimović, Ognjen Kremenović iz Potkozarja – Aleksandrovac, Nikola Zeljković, Nikša Gligić i Branislav Milišić iz Potkozarja iz Aleksandrovca.

Sloga je već odigrala tri kontrolne utakmice (Laminci 2:2, poraženi su od petoligaša Kalema iz Trebovljana 0:1, i sa drugoligašem Jedinstvom iz Žeravice igrali su neriješeno 1:1).

Sloga će odigrati još dvije kontrolne utakmice 27. februara (subota) sa Slogom iz Donjih Podgradaca, te dan kasnije generalka sa kombinovanim sastavom Kozare iz Gradiške.

Trener Siniša Đurić će na raspolaganju imati sledeći igrački kadar: Dario Mitrović, Bojan Stolić, Milko Rađević, Ilija Bročeta, Duško Lović, Bojan Timarac, Veljko Tendžerić, Rade Paspalj, Miroslav Todorović, Dragan Marjanović, Mladen Šukalo, Mirko Miljanović, Boris Blasković, Milan Malbašić, Miloš Lukajić, Saša Misimović, Ognjen Kremenović, Nikola Zeljković, Nikša Gligić, Branislav Milišić.

Sloga DIPO će prvo kolo proljećnog dijela na regionalnom Zapadu gostovati drugoplasiranoj ekipi na tabeli, ekipi Karanovca.

 

Izvor: pravdabl.com