Naslovna Info Gradiška Fondacija “Hiljadu razloga” iz Novog Sada donirala medicinsku opremu gradiškoj Bolnici (VIDEO)

Fondacija “Hiljadu razloga” iz Novog Sada donirala medicinsku opremu gradiškoj Bolnici (VIDEO)

GRADIŠKA – Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić upriličio je prijem za Gorana Kelemana predstavnika Fondacije „Hiljadu razloga“ iz Novog Sada, koji je obezbijedio bolničku opremu vrijednu 60 000 eura za gradišku Bolnicu.

Direktor ove bolnice, Rajko Dodik kaže da je ovo, jedna od važnih donacija, dobijenih u poslednje dvije godine.

-Radi se o dvadeset bolesničkih kreveta namijenjenih Odjelu pulmologije – rekao je Dodik.

On naglašava da je Bolnici, koja je u poslednjih nekoliko godina, pored ostalog, donacijama obnovila dio opreme i namještaja, neophodan manji broj kreveta te medicinski aparati.

Predstavnik fondacije „Hiljadu razloga“ iz Novog Sada, Goran Keleman istakao je da su presudile jasno iskazane potrebe i dobro iskustvo sa Gradiškom, da donaciju usmjere za potrebe ove zdravstvene ustanove.

-Saradnja sa Gradiškom, gradskom upravom i Bolnicom je veoma uspješna. Nadam se da će moderni bolnički kreveti bitno doprinijeti boljim uslovima i napretku u ovoj ustanovi – rekao je Keleman.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao nam je da donacija ima važnu ulogu u opremanju i modernizaciji bolničkih kapaciteta.

Nakon prijema kod gradonačelnika Adžića, organizovana je i primopredaje medicinske opreme u prostorijama JZU „Bolnica“ Gradiška.

Video: