Naslovna Info Hronika Dvojica Alžiraca pretukli muškarca u Savskoj ulici u Gradišci

Dvojica Alžiraca pretukli muškarca u Savskoj ulici u Gradišci

GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, juče su uhapsili A.K. i E.B. državljane Alžira, zbog sumnje da su pretukli muškarca u dvorištu porodične kuće stanovanja u ovom Gradu.

“Policijskoj stanici Gradiška, 2. septembra u  20,57 časova, oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu porodične kuće stanovanja u ulici Savskoj, grad Gradiška, fizički napala dva nepoznata muškarca, koja svojim izgledom asociraju na migrante”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Kako se dodaje operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i uhapšeni A.K. i E.B. dok je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici  Gradiška, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede.

“O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a koji je naložio da se po dokumentovanju predmeta protiv lica A.K. i E.B. državljana Alžira, podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, dodaje se u saopštenju.

Takođe o svemu naprijed navedenom i preduzetom obavješteni su radnici Terenskog centra za strance Banjaluka, a koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. 

Policijska uprava Gradiška apeluje građane da ukoliko uoče kretanje ilegalnih migranata o tome obavijeste policiju besplatnim pozivom na broj 122, a koji može biti i anoniman.