Naslovna Info Gradiška DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA GRADA GRADIŠKA

DRUGI SAJAM OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA GRADA GRADIŠKA

Gradska uprava grada Gradiška, u saradnji sa obrazovnim i drugim javnim institucijama, organizuje „Drugi sajam obrazovanja i zapošljavanja grada Gradiška”, koji će se održati 28. septembra 2021. godine na ljetnoj pozornici JU „Kulturni centar“ Gradiška.

Cilj sajma je promocija, predstavljanje i povezivanje obrazovnih institucija, privrednih subjekata, nezaposlenih lica i učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola.

Interes za učešće na sajmu zainteresovani privredni subjekti mogu da iskažu prijavom na Javni poziv za učešće na “Drugom sajmu obrazovanja i zapošljavanja grada Gradiška”.

Cjelokupan tekst Javnog poziva kao i prijavni obrazac dostupan je na oglasnoj ploči i internet stranici Gradske uprave grada Gradiška www.gradgradiska.com.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 051/810-334.

Isto tako, ovim putem Gradska uprava poziva sva nezaposlena lica da posjete sajam kojim će se obezbijediti kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca, te stvoriti prilika za međusobno upoznavanje, razgovor, razmjenu podataka, a sve u svrhu eventualnog zaposlenja.