Naslovna Info Gradiška Dragana Ilić, zamjenica gradonačelnika Gradiške: Kontinuiran rad, garancija uspjeha

Dragana Ilić, zamjenica gradonačelnika Gradiške: Kontinuiran rad, garancija uspjeha

GRADIŠKA – Ključ zadovoljstva i uspjeha u poslu prije svega je u dobroj komunikaciji i korektnom odnosu uz uvažavanje drugih, istakla je gostujući u emisiji “Žene i mogućnosti“ Radio Gradiške,  zamjenica gradonačelnika grada Gradiška Dragana Ilić.

„Od samog početka, od pripravničkih dana pa sve do danas, sve svoje zadatke nastojala sam obavljati profesionalno i korektno uz uvažavanje svojih saradnika i želju da se posao završi uspješno“, rekla je Ilićeva kojoj je prvo radno mjesto bilo u Stručnoj službi Skupštine i Izvršnog odbora opštine Gradiška, 1994.godine.

Iz svoje bogate biografije posebno je ponosna na period od 2007. do 2010. kada je bila šef Odsjeka za upravne poslove i menadžer Šalter sale u opštini Gradiška.

„Mogu s ponosom reći da sam bila jedna od onih koji su uspostavili Šalter salu u gradskoj upravi  koja je po ocjenama mnogih jedna od najfunkcionalnijih šalter sala“, istakla je Ilićeva i dodala da je nakon odlaska sa te dužnosti bila Šef kabineta načelnika opštine Gradiška, u vrijeme klada je načelnik bio Nikola Kragulj.

Ilićeva je naglasila da joj je taj period profesionalno značio puno i dao osnovu za dalje napredovanje i usavršavanje.

Do funkcije zamjenika gradonačelnika stigla je zahvaljujući prije svega posvećenosti poslu, velikom trudu i zalaganju.“Kada je gradonačelnik Gradiške, Zoran Adžić preuzeo funkciju prepoznao je moj kvalitet i izabrao me za saradnika i na taj način mi ukazao veliku čast“, rekla je Ilićeva i istakla da ta funkcija nosi veliku odgovornost i donosi brojne obaveze koje uspješno prevazilazi.

Poslovne i privatne obaveze uspjela je uskladiti zahvaljujući velikoj podršci supruga i porodice i dobroj organizaciji.

Ilićeva je naglasila da je zadovoljna onim što radi, jer svoj posao obavlja s velikom ljubavlju i dodala da je još u osnovnoj školi znala da će završiti Pravni fakultet i raditi u upravi. Ambicija nema ni velikih planova.Važno je, kako je rekla da je čovjek zadovoljan onim što radi, bez obzira koji to posao bio.

Dragana Ilić na funkciju zamjenika načelnika imenovana je 29.novembra 2018.godine, a prije toga radila je u Odjeljenju za opštu upravu, Odjeljenju za društvene djelatnosti, bila je menadžer šalter sale, šef kabineta načelnika , načelnik Službe načelnika opštine.

Osnovnu školu završila je u Aleksandrovcu, a Upravnu školu i Pravni fakultet u Banjaluci.