Naslovna Sport Đoković se ponovo oglasio: Bilo je prerano

Đoković se ponovo oglasio: Bilo je prerano

Novak Đoković ponovo se oglasio putem društvenih mreža povodom pozitivnog testa na korona virus.

Đoković je ponovo potvrdio da on i njegova žena Jelena imaju, a da njihova djeca nemaju korona virus, te da će ostati usamoizolaciji narednih 14 dana, a ponovo se testirati za pet.

Podsjetimo, Đoković je jedan od trojice tenisera, uz Dimitrova i Ćorića, koji su u Zadru bili pozitivni na Kovid-19, dok su takođe zaraženi i Novakov i Grigorov trener, Marko Paniki, odnosno Kristijan Groh.

“Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir nanio štetu. Sve što smo organizatori i ja uradili u prethodnih mjesec dana, uradili smo sa iskrenom namjerama i čistim srcem. Vjerovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze”, izjavio je Đoković.

Srpski teniser je najavio i određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru.

“Ako ste bili na Adrija turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podijeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih”, dodao je najbolji teniser planete.