Naslovna Info Gradiška Dodjeljena priznanja grada najuspješnijim prosvjetnim radnicima Gradiške (FOTO/VIDEO)

Dodjeljena priznanja grada najuspješnijim prosvjetnim radnicima Gradiške (FOTO/VIDEO)

GRADIŠKA – U Kulturnom centru Gradiška sinoć je održano veče posvećeno Svetom Savi i prijem za predstavnike obrazovnih ustanova, te uručena priznanja najuspješnijim prosvjetnim radnicima gradiških osnovnih i srednjih škola.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić istakao je značaj obilježavanja Savindana, praznika posvećenog utemeljivaču srpske duhovnosti i državnosti.

-Naša je obaveza da obilježimo praznik posvećen Svetom Savi, ali i da u duhu svetosavlja obilježimo školsku slavu i odamo priznanje svim prosvjetnim radnicima i učenicima koji su temelj razvoja našeg društva – rekao je Adžić.

On je naglasio da je Gradska uprava opredijeljena da podrži razvoj školstva na području Gradiške, ali i da obilježavajući školsku slavu nagradi najbolje nastavnike i profesore.

Svetosavska priznanja grada Gradiška ove godine dobili su nastavnik razredne nastave u Osnovnoj školi /OŠ/ “Vasa Čubrilović” u Gradišci Snježana Manojlović, nastavnik predmetne nastave u OŠ “Kozarska djeca” Kruškik Aleksandar Grandić, nastavnik u odjeljenju učenika sa posebnim vaspitno-obrazovnim potrebama u OŠ “Petar Kočić” Nova Topola Minela Ramić i nastavnik u Osnovnoj muzičkoj školi “Branko Smiljanić” Gradiška Vera Selak.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.