Naslovna Info Dodik: SNSD IMA SVE VEĆU PODRŠKU GRAĐANA

Dodik: SNSD IMA SVE VEĆU PODRŠKU GRAĐANA

GRADIŠKA – Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je danas u Gradišci da SNSD ima sve veću podršku građana i da je to podrška politici ove stranke koja se odnosi na očuvanje statusa Republike Srpske i njene ekonomske stabilnosti.

On je rekao da koalicija DNS i SP je već dogovorena, ali da će se pridružiti i mnoge druge političke partije u Srpskoj koje su prepoznale politiku SNSD-a.

IMG_20160306_154101
– Ekonomska stabilnost Republike Srpske je na nivou koji nije uvijek zadovoljavajući ali se ne urušava. Srpska je u prošloj godini imala rast makroekonomskih pokazatelja i domaćeg proizvoda, možda najveći u regionu – rekao je Dodik u Gradišci gdje je održao sastanak sa predstavnicima opštinskih odbora SNSD-a Gradiška, Laktaši, Srbac i Prnjavor.

Prema njegovim riječima, to nisu brojke koje dovode do opšteg raspoloženja, ali govore o tendenciji ekonomskog rasta, posebno u ovom periodu u kojem se najavljuju globalni procesi koji će dodatno urušiti svjetsku ekonomiju.

Dodik je istakao da je na ovom sastanku razgovarano o tome kako vlastitim potezima obezbijediti da ekonomija Republike Srpske ne ode u minus jer je “veoma važno ne biti u negativnoj sferi ekonomskih kretanja.

On je rekao da je Izvršni komitet SNSD-a donio odluku da održi sastanke na kojima će sa predstavnicima partije u svim izbornim jedinicama u Srpskoj razgovarati o organizacionom i akcionom stanju u stranci i dogovoriti u kom pravcu će djelovati u narednom periodu.

– Uvjereni smo da će biti rehabilitovana snaga koju je SNSD ranije imao. Bez obzira što je podrška građana malo splasnula na opštinm izborima uvjereni smo da SNSD u ovom periodu bilježi rast – zaključio je Dodik.

Potpredsjednici SNSD-a Nebojša Radmanović istakao je da Izborna jedinica 2 tradicionalno naklonjena SNSD-u, a to će se na ovim izborima i potvrditi.