Naslovna Info Gradiška DODIK: POBJEDA U GRADIŠCI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH IZBORNIH CILJEVA

DODIK: POBJEDA U GRADIŠCI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH IZBORNIH CILJEVA

GRADIŠKA – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras nakon centralnog predizbornog mitinga te stranke u Gradišci da je izborna pobjeda u ovoj opštini jedan od najvažnijih ciljeva SNSD-a.
Dodik je istakao da je došao da podrži kandidata SNSD-a za načelnika opštine Gradiška Zorana Adžića jer smatra da on ima energiju, znanje i želju da u Gradišci napravi “promjene na bolje”.

“SNSD je na području opštine Gradiška do 2012. godine ralizovao projekte vrijedne više od 250 miliona maraka, izgradio infrastukturu, vodovode i puteve i pokazao da može da to radi za razliku od protekle četiri izgubljene godine u kojima je Gradiška bila potpuno inertna i bez ideja”, naglasio je Dodik.

On je izrazio uvjerenje da građani Gradiške neće dopustiti da izgube još četiri godine i da će glasati za SNSD i Zorana Adžića.

Adžić je rekao da je cilj SNSD-a da nastavi tamo gdje je stao 2012. godine jer, kako je naveo, građani ne pamte ništa što je urađeno u prethodne četiri godine.

“Želimo da uz pomoć Vlade Republike Srpske sa nulte tačke pokrenemo razvoj infrastukture i privrede u Gradišci. Moramo zajedno da unesemo novu energiju, mladim ljudima da damo šansu da stvaraju svoj ambijent i obezbijede sebi opstanak i razvoj na području opštine Gradiška. Sa novim, mladim stručnjacima i iskusnim ljudima možemo da dovedemo Gradišku na pravi put”, istakao je Adžić.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a u Gradišci Milenko Pavlović pozvao je sve građane opštine Gradiška da izađu na izbore 2. oktobra i daju svoj glas ljudima koji ih neće iznevjeriti.

“Građani traba da podrže ljude koji imaju karakter, ne daju lažna obećanja i koji stoje iza svojih riječi, a to su ljudi na listi SNSD-a, partije koja je uvijek bila uz građane i borila za razvoj i prosperitet opštine Gradiška”, naglasio je Pavlović.

Centralnoj predizbornoj tribini u Gradišci prisustvovala je i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.

SRNA