Naslovna Info Gradiška Dodik i Cvijanović prisustvovali proslavi 8. marta u Gradišci (FOTO)

Dodik i Cvijanović prisustvovali proslavi 8. marta u Gradišci (FOTO)

GRADIŠKA – Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras tokom centralne proslave Aktiva žena ove stranke povodom 8. marta da je uvijek zadovoljstvo biti sa aktivistkinjama svoje partije i prisustvovati lijepim trenucima na kojima se pokazuje sabornost i opredjeljenje da SNSD nastavlja svoj uspješan politički rad.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da je SNSD uvijek bio partija u kojoj je vladala ravnopravnost žena i muškaraca, mladih i starijih članova, te da sva stranačka okupljanja pokazuju to jedinstvo i političku snagu.

– Činjenica je da Aktiv žena SNSD-a jedan od najorganizovanijih segmenata na političkoj sceni Republike Srpske i ne vidim ovaku snagu u drugim političkim partijama. Ponosna sam na ono što imamo i ravnopravnost koju njegujemo, koja se manifestuje u tome da i naši i muškarci i žene imaju veoma važne pozicije u društvu i međusobno povjerenje. Dati povjerenje ženama da vode veoma važne procese i budu na čelu institucija mogu samo ozbiljne političke partije – rekla je Cvijanović.

Predsjednica Aktiva žena SNSD Nada Tešanović istakla je da ovaj aktiv nastavlja tradiciju okupljanja svojih članica povodom 8. marta, navodeći da se na centralnoj svečanosti u Romanovcima kod Gradiške okupilo oko 700 žena iz 45 lokalnih zajednica Republike Srpske.

Tešanovićeva je svim članicama SNSD-a poželjela sve najbolje i da se izbore za svoj status u stranci, kako bi mogle što bolje graditi Srpsku.

Ona je naglasila da su žene pokretačka snaga SNSD-a i da su uvijek bile spremne da budu uz stranačko rukovodstvo i daju doprinos političkim pobjedama.

Predsjednica Aktiva žena SNSD Gradiška Renata Obradović Popović istakla je da je velika čast biti domaćin centralne stranačke proslave Međunarodnog dana žena, navodeći da je ovo praznik na koji posebno treba ukazati na ravnopravnost, ali da treba i istaći da je SNSD partija u kojoj žene imaju jednaka mogućnosti kao i muškarci.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić naglasio je da je ova stranka ponosna na svoje aktivistkinje i da je njihova energija i istrajnost garancija daljeg jačanja SNSD-a.

Izvor: SRNA