Naslovna Info Gradiška Doček Nove godine u „Zimskom gradu“: Gradiška pjeva sa rok bendom “Triple...

Doček Nove godine u „Zimskom gradu“: Gradiška pjeva sa rok bendom “Triple shot”

GRADIŠKA – Javni doček Nove godine organizovan je večeras u većini gradova u Srpskoj, a velika zabava se sprema u “Zimskom gradu” na platou ispred Kulturnog centra gdje će posjetioce zabavljati rok bend “Triple shot”, dok će komšije Banjalučane zabavljati Lukijan Ivanović, Nikola Rokvić i grupa Leksington.

U čarobnom ambijentu “Zimskog grada” u Gradišci, posjetioce će zabavljati gradiški bend “Triple shot”, program počinje od 22 časa.

U novogodišnjoj noći u Banjaluci, 31. decembra, program počinje u 20 časova koncertom Lukijana Ivanovića, zatim od 21.20 časova pjeva Nikola Rokvić, a od 23 časa pa sve do jedan čas iza ponoći nastupa Leksington bend.

Prvi dan nove 2018. godine, 1. januara od 21 čas pjeva Dženan Lončarević i od 22.10 časova Toni Cetinski.

Prijedorčani će imati priliku da Novu godinu dočekaju na malom gradskom trgu uz prigodan program. Građanima će služiti tople napitke, a tačno u ponoć biće priređen vatromet. U ovom potkozarskom gradu neće izostati ni doček Dječije nove godine koji je planiran sutra.

Brčaci koji izađu na Trg mladih u Novu godinu će uploviti sa Željkom Samardžićem, a nakon dužeg vremena i stanovnici Kotor Varoša imaće priliku da novogodišnju noć dočekaju na otvorenom uz bogat kulturno-zabavni program, besplatne tople napitke i vatromet.

U zabavnom dijelu programa posjetioce će zabavljati lokalni estradni umjetnici i bendovi, folklorni ansambl “Kotor Varoš” i ansambl “Žubor”, dok će zvijezda večeri biti Lukijan Ivanović koji će Kotorvarošane uvesti u novu godinu.

Proslavu Nove godine organizuje i opština Prnjavor, a građane koji se odluče da novogodišnju noć dočekaju na Trgu srpskih boraca u ovoj opštini zabavljaće domaći bend.

– U ponoć je planiran novogodišnji vatromet, a okupljenim građanima biće služeni čaj i vino. Za organizaciju dočeka biće izdvojeno oko 6.000 KM – istakli su iz ove opštine.