Naslovna Izbori 2020 DNS OTVORIO KARTE U GRADIŠKI: Prvi objavili odborničku listu i iznijeli izborna...

DNS OTVORIO KARTE U GRADIŠKI: Prvi objavili odborničku listu i iznijeli izborna očekivanja

GRADIŠKA – Sa osvojenih 3.500 do 4.000 glasova u Gradiški, Demokratski narodni savez će u potpunosti ispuniti svoje stranačke planove.

To je osvajanje četiri ili pet odborničkih mandata, kazao je danas na konferenciji za medije Dane Malešević, predsjednik Opštinskog i Regionalnog odbora ove partije.

Malešević, bivši ministar prosvjete Republike Srpske i aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske objelodanio je i odborničku listu sa 35 kandidata, gdje je on nosilac.

Slijede Sanja Bajić, Saša Lazić, Slavko Mekinjić, Jovana Radonjić, Tomislavka Dević, Bogoljub Vidović, Marinko Šljivar, Mirela Katalina, Đorđe Grujičić, Milena Grbić, Zoran Pajić, Teodora Vokić, Dalibor Švraka i drugi. Među njima je, osim Lazića još Predrag Ljubičić i Boban Mandić, aktuelni odbornici u gradskoj skupštini Gradiška.

Na kandidatskoj listi DNS-a u Gradiški takođe su Dalibor Danilović, Dragana Dajić, Željka Sanjicki, Tihomir Stanišljević, Milica Ivaštanin, Dragiša Vujić, Tamara Stojković, Dragan Šijan, Branimir Milošević,  Zvjezdana Kšan,  Borislav Vukajlović,  Slavica Raković,  Dragan Brkić, Boban Bjelovuk, Branka Kosojević,  Zoran Balgić, Dijana Prnjić, Boris Gartić i Duško Miljević.

-Apsolutno sam optimista da ćemo ispuniti planove i očekivanja. Na listi su iskusni kadrovi i mladi, obrazovani, vredni i ambiciozni članovi DNS-a koji u svojim sredinama imaju veliki ugled. Demokratski narodni save u Gradiški će i dalje biti važan politički faktor – naglasio je Malešević.

On je takođe rekao da DNS podržava kandidaturu Zorana Adžića (SNSD) za gradonačelnika jer predstavljaju zajedničku starnačku koaliciju. Osim Maleševića  na konferenciji za medije, optimistične stavove iznijeli su i kandidati za odbornike Saša Lazić, Mirela Katalina,  Tamara Stojković i Marinko Šljivar.