Naslovna Info Gradiška ‘Dječija nedjelja’ u ‘Marketu AS’ oduševila mališane

‘Dječija nedjelja’ u ‘Marketu AS’ oduševila mališane

GRADIŠKA – ‘Dečija nedjelja’,koja se u svijetu obilježava u prvoj nedjelji oktobra, obiljžena je na originalan način u ‘Marketu AS’ u Gradišci.

Na prelijepo uređenom kutku, prepunom slatkiša, poklona i balona, osjetila se radost više od 200 mališana iz Gradiške, Laktaša, Srpca, Banja Luke i drugih gradova, pa čak i iz susjedne Hrvatske.

Rada Cvetanović, rukovodilac ‘Marketa AS’ u Gradišci kaže da je akcija  prošla odlično, te da su svi zadovoljni i mališani, njihovi roditelji, a i organizatori akcije zaposleni u ‘Marketu AS’.

-Prezadovoljni smo akcijom jer smo obradovali više od 200 mališana. Djeca su naša budućnost, ponosni smo na njih. Obradovali smo i njihove roditelje, koji su naši vjerni kupci. Dijelili smo poklone, slatkiše i balone i fotografisali se u ovom malom jesenjem ambijentu, rekla je Cvetanovićeva.

Vrijedne djevojke ‘Marketa AS’, koje su učestvovale u akciji kažu da su prošle godine u okviru ‘Dječije nedjelje’organizovali i dječije radionice, ali da su ih ove godine mjere usljed pandemije virusa korona u tome spriječile.

-Najvažnije je da smo obradovali mališane,  vrlo rado i sa osmijehom su prilazili našoj maskoti ‘Cica-maci’ i fotografisali se sa njom, rekle su za portal ‘MojaGradiska’ djevojke iz ovog marketa.

I sam sadržaj kutka na kome je obilježena ‘Dječija nedjelja’ , dizajniran u jesenjim bojama oduševio je kupce i učesnike akcije.

-Bravo za organizatora , jesenji plodovi i prirodni materijali su pun pogodak, djeluju veoma toplo i primamljivo. Ovo je odlično osmišljena akcija, koju treba podržati. ‘Market AS’ se pokazao kao  društveno-odgovoran kolektiv , hvala mu na tome riječi su bake Milke, koja je došla sa unukom Majom.

Ambijentom povodom ‘Dječije nedjelje’ u Gradišci oduševljeni su i mladi fudvaleri, pioniri banjačučkog Borca, koji su takođe oduševljeni srdačnim prijemom, slatkišima i fotografisanjem sa ‘Cica-macom’.

Foto galerija:

Boško Grgić