Naslovna Info Gradiška DEMOS podržao kandidaturu Zorana Adžića za gradonačelnika Gradiške

DEMOS podržao kandidaturu Zorana Adžića za gradonačelnika Gradiške

GRADIŠKA – Gradski odbor Demokratskog savaza DEMOS Gradiška donio je sinoć jednoglasno odluku da na predstojećim lokalnim izborima podrži kandidata SNSD-a Zorana Adžića za gradonačelnika Gradiške.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Vladimir Janković konstatovao je da je saradnja sa aktuelnim gradonačelnikom Adžićem do sada bila uspješna i da je podrška njegovoj kandidaturi samo logičan slijed političkih odluka gradiškog DEMOS-a, koji i nakon izbora želi da bude značajan politički faktor u kreiranju društvenog i privrednog razvoja Gradiške.

Na sjednici Gradskog odbora DEMOS-a, koja je održana u Kulturnom centru Gradiška, raspravljano je o kandidatskoj listi za odbornike u gradskoj skupštini za predstojeće izbore, te donesena odluka da zbog složene epidemiološke situacije i ograničenja većih okupljanja, umjesto Gradskog odbora, Predsjedništvo DEMOS-a Gradiška u zakonskom roku utvrdi konačnu kandidatsku listu.

Donesena je i odluka o formiranju Gradskog izbornog štaba, na čelu sa predsjednikom štaba Zoranom Milosavcem, te istaknuto da gradiški DEMOS spremno dočekuje svoje prve izbore i očekuje značajnu podršku građana.

Za zamjenika predsjednika Gradskog odbora DEMOS Gradiška izabran je Milorad Malešević, te donesena odluka o proširenju Gradskog odbora za još četiri člana.