Naslovna Info DEMOS izlazi na izbore u Gradišci sa mladim i obrazovanim ljudima

DEMOS izlazi na izbore u Gradišci sa mladim i obrazovanim ljudima

GRADIŠKA – Predsjednik Demokratskog saveza Demos Nedeljko Čubrilović izjavio je večeras da ta stranka u Gradišci izlazi na lokalne izbore sa kandidatskom listom za Skupštinu grada na kojoj je većina mladih i obrazovanih ljudi, koji svoju energiju nakon izbora žele da ulože u rad gradskog parlamenta i buduće skupštinske većine.

Čubrilović je novinarima u Gradišci, gdje su predstavljeni kandidati Demosa za odbornike u gradskoj Skupštini, istakao da ova stranka želi da bude podrška aktuelnom gradonačelniku i kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zoranu Adžiću i u naredne četiri godine.

On je istakao da je siguran da rad i trud Gradskog odbora Demosa Gradiška, na čelu sa predsjednikom ovog odbora i nosiocem liste Vladimirom Jankovićem, neće biti uzaludan i da će ova ova stranka u ponedjeljak imati razlog da obilježi dobar izborni rezultat, te da će biti kostruktivan dio buduće skupštinske većine u Gradišci.

Janković je pozvao građane da podrže Demos u Gradišci, kao političku opciju koja ima ljude koji su dokazali da rade za dobro svih građana.

“Uvjeren sam da ćemo ostvariti svoj izborni cilj od 3.500 glasova i pet odborničkih mandata u Skupštini grada. To će nam omogućiti da budemo jak oslonac budućoj skupštinkoj većini i aktuelnom i budućem gradonačelniku. Bez dileme idemo ka tom cilju”, istakao je Janković.


Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić zahvalio je Gradskom odboru Demosa na podršci, navodeći da su prethodne četiri godine kao koalicioni partneri pokazali stabilnost u skupštinskoj većini i odlučnost da zajedniči rade u interesu građana i privrednika Gradiške.

“Radili smo na poboljšanju inFrastrukture i stvaranju uslova za privredni razvoj. Opredjeljenost Demosa i svih drugih koalicionih partnera je da i u narednom periodu daju šansu mladim ljudima, da kreiraju ambijent kakav njima odgovara i ostaju da žive na prostoru Gradiške i Republike Srpske”, zaključio je Adžić.

Izvor: Radio Gradiška


BESPLATNO preuzmite na Google play prodavnici aplikaciju “Moja Gradiška”. Preuzmite je klikom ➡️ OVDJE.