Naslovna Info Gradiška Delegacija Socijalističke partije Srpske posjetila Gradišku (FOTO/VIDEO)

Delegacija Socijalističke partije Srpske posjetila Gradišku (FOTO/VIDEO)

GRADIŠKA – Delegacija Socijalističke partije Srpske predvođena predsjednikom Goranom Selakom ministricom porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonjom Davidović i povjerenicom za grad Gradišku Snježanom Gvozden razgovarala je sa gradonačelnikom Zoranom Adžićem o niz aktuelnih tema.

Dominirala su pitanja vezana za predstojeće lokalne izbore ali i ona iz oblasti privrede, infrastrukture i društvenih odnosa.

Potom je uslijedilo svečano presjecanje vrpce, ovim činom u upotrebu su predate prostorije Socijalističke partije Srpske u Gradišci.

Da podsjetimo Socijalistička partija Srpske nedavno je ovjerila svoju podršku aktuelnom gradonačelniku Gradiške Zoranu Adžiću. Zbog čega Snježana Gvozden je odgovorila jasno i glasno.

Pozitivne utiske o današnjoj posjeti Gradišci nije krio ni predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak.

Danas smo čuli da će Socijalistička partija Srpske uskoro predstaviti svoju odborničku listu za Gradišku. Kampanja ove stranke će biti veoma dinamična ali i različita u odnosu na starije stranke. Jer neophodno je do kraja razviti infrastrukturu, omasoviti i ojačati stranku. A znajući visoke standarde gospođe Snježane Gvozden već sada je izvjesno da će Socijalistička partija Srpske u Gradišci ostvariti zavidne rezultate.

Video:

Pratite nas na youtube kanalu Moja Gradiška TV!