Naslovna Info Gradiška Debata budućeg načelnika i građana Gradiške: Latinović odbio doći

Debata budućeg načelnika i građana Gradiške: Latinović odbio doći

GRADIŠKA – Sinoć smo imali priliku da vidimo kako će Gradiška izgledati u naredne četiri godine.

Pokazalo se na sinoćnoj debati da sadašnji načlnik Opštine Zoran Latinović ni poslije četiri godine nema hrabrosti da dođe i smisleno priča o svom radu u zadnje četiri godine i o onome što planira raditi ako bude izabran u sledeće četiri godine.

Na sinoćnoj debati su učestvovali Zoran Adžić i Milan Sladojević, dok sadašnji načelnik vješto izbjegao posljednje sučeljavanje sa narodom i tako će ostati upamćen kao jedini načelnik koji u svom mandatu nije smio da stane ispred građana i objasni svoje postupke.

ANALIZA

Sladojević : Dobio više prostora u odnosu na ATV duel

Sladojević nije mogao da sakrije svoje oduševljenje činjenicom da se jedan od kandidata nije pojavio i na taj način mu omogućio pet minuta slave, ono što je on i želio da dobije u ovoj kampanji. Vidjela se Sladojevićevo slabo snalaženje u duelu i brkanje činjenicama. Na svim temema je bio jednoličan i slabo se snalazio u duelu, što se tiče govora često je odmicao od teme koja se ticala postavljeno pitanje, ali sve u svemu imao je više vremena da kaže nešto više o svom programu ali se kao neiskusni političar nije snašao i nije se mogao nametnuti kao ravnopravni sugovornik u duelu.

Adžić : Svoj nastup iz ATV duela koji je bio dominantan i energičan dodao je i smekerski segment

Adžić se već sada ponaša kao načelnik Opštine Gradiška i to će sigurno biti tako. Dominantan u svakoj temi, čovjek koji je vodio diskusiju nametao rješenja i vizije. Na sinoćnoj debati je pokazao da želi da komunicira sa građanima i da ih sasluša primi kritiku i usvoji je, a sve to na dobrobit građana Gradiške. U jednom od svojih izlaganja Adžić je jasno i nedvosmisleno podvukao, da će biti načelnik svih građana Gradiške, a ne samo pojedinih partija i njihovih članova. Ponudio je vizije i ideje za razvoj i poseban akcenat stavio na mlade, što je naišlo na oduševljenje svih pristutnih.

,,Mladi su istinska snaga Gradiške moramo im dati podršku i svojim iskustvom usmjeriti i kanalisati njihovu snagu u pravom smjeru, a to je razvoj i prosperitet Opštine Gradiška.“
Sve u svemu, Sladojević je dobio svojih pet minuta i sretan je, Latinović se uspio izvući od sučeljavanja sa narodom i otićiće iz politike bez da je položio račune i zato je više nego sretan, a Adžić je napunio svoje baterije do maksimuma razgovorom sa naradom i spreman je sada više nego ikada povuče Gradišku naprijed, a građani Gradiške su dobili sigurnost da će narede četiri godine biti godine rasta, razvoja i prosperiteta.

Na kraju građani Gradiške mogu biti najsretniji sinoćnom debatom.