Naslovna Info Gradiška Danas 13. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

Danas 13. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

GRADIŠKA – 13. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u četvrtak, 24. marta sa početkom u 10 časova u sali za sjednice Skupštine Grada.

Na dnevnom redu je 21 tačka među među kojima su Izvještaji o radu Foruma za bezbjednost građana na području grada Gradiška, o realizaciji Omladinske politike i položaju i statusu mladih za prošlu godinu, o socijalnoj situaciji na području grada, o stanju u oblasti vodosnabdjevanja i odvođenju otpadnih voda na području grada Gradiška za 2021.godinu, sve za prošlu godinu, kao i Informacije o upravljanju čvrstim otpadom i o stanju u javnom putničkom prevozu i taksi prevozu na području Gradiške za prošlu godinu.

Pred odbornicima će se naći i Informacije o protivpožarnoj zaštiti, pogrebnoj djelatnosti, stanju u oblasti veterinarske djelatnosti, o stanju snabdjevanja električnom energijom, stanju u oblasti poštanskog saobraćaja i više prijedloga odluka i prijedloza akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa.

Materijale i dnevni red za 13. Redovnu sjednicu Skupštine grada Gradiška pogledajte OVDJE.

PRENOS SJEDNICE NA RTVG

Prenos sjednice lokalnog parlamenta biće omogućen putem eksperimentalnog televizijskog programa. Gledaoci koji koriste Mtel programske platforme program Radiotelevizije Gradiška mogu pratiti na kanalu 97.

Korisnici Blicnet programskih platformi program Radiotelevizije Gradiška mogu pratiti na kanalu 56. Ukoliko nemate taj kanal potrebno je da preskenirate uređaj.