Naslovna Info Cvijanović: Srpskoj potrebna stabilna vlast, a ne amateri (VIDEO)

Cvijanović: Srpskoj potrebna stabilna vlast, a ne amateri (VIDEO)

NOVA TOPOLA – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je večeras da Republici Srpskoj, u teškim i nestabilnim vremenima, treba sigurna i stabilna vlast, a ne amateri.

Cvijanovićeva je rekla da se SNSD okuplja sa svojim građanima, članovima i simpatizerima SNSD-a, ljudima koji razumiju da je snažna politika garancija za opstanak snažen Republike Srpske.

“Širom Republike Srpske smo imali divne prijeme koje su nam priredili građani, što znači da oni razumiju da u ovako teškim i nestabilnim vremenima moramo imati sigurnu i stabilnu vlast. To nije vlast koja trpi amatere, neznalice i kukavice, to je ona vlast koja podrazumijeva da možete da radite zajedno sa svojim narodom, sa socijalnim partnerima, da jačate institucije”, rekla je Cvijanovićeva u Novoj Topoli kod Gradiške.

Ona je napomenula da treba nastaviti put koji je SNSD do sada gradio, a to je očuvanje Republike Srpske i njenih nadležnosti, kao i stvaranje sve boljeg ambijenta u narednim godinama kroz povećanje plata i penzija.

“Sve smo to obećali i izvršili. U narednom periodu biće uvođenja novih mjera u oblasti zaštite porodice, nataliteta, ali ćemo voditi računa i o svim drugim socijalnim davanjima”, napomenula je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik očekuje maksimalnu podršku u ovom kraju.

“Ovdje smo zajedno. Mnogo stvari smo uradili zajedno. Mislim da smo jedno i u Topolu dolazimo s obrazom jer smo uradili sve što je dogovoreno”, rekao je Dodik.

Izvor: SRNA