Naslovna Sport Fudbal Crvena Zvezda stiže u goste Bratstvu iz Kozinaca

Crvena Zvezda stiže u goste Bratstvu iz Kozinaca

Slavni beogradski klub Crvena Zvezda će u ponedjeljak 17. septembra posjetiti FK “Bratstvo” iz Kozinaca kod Gradiške i sa bratskim crveno-bijelim klubom odigrati prijateljsku utakmicu. To su nam potvrdili u upravi Bratstva. 

U upravi FK “Bratstvo” Kozinci ističu da postoji dugogodišnja saradnja ova dva kluba i da su ovakvim jednim susretom htjeli da učvrste prijateljstvo i saradnju, poručuje član uprave i veliki navijač Crvene Zvezde Dragan Drinić.

“Sve se dogodilo prije nekoliko mjeseci, kada sam kontaktirao njihovog sekretara Branimira Kantara s kojim sam dogovorio i utakmicu i naše gostovanje na stadionu Rajko Mitić prilikom Zvezdine proslave titule. Tada su nam rekli da bi trebali doći Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Vladimir Pterović-Pižon, Stanislav Karasi, Jovan Kule Aćimović, Marjan Marković i drugi.” 
I predsjednik FK “Bratstvo” Igor Pavić ističe da će ova utakmica biti prijateljski susret dva crveno-bijela kluba i da su iz uprave Crvene Zvezde odmah pristali na utakmicu.
“Često smo i mi u Beogradu na utakmicama Zvezde i zaista mi je drago da ćemo ovoga puta mi biti domaćini. Pozivam sve Gradiščane ali i ljude iz okruženja koji vole fudbal da budu s nama 17. septemba u 16 časova, kako bi omasovili ovaj izuzetan događaj ne samo za naše Kozince, nego i za cijelu Gradišku opštinu.”
Nakon utakmice je dogovoreno druženje sa veteranima Crvene Zvezde u restoranu uz večeru i piće, koja će imati simboličan naziv “Crveno-bijelo veče”. Večera je planirana u 19 časova, gdje bi svi koji izraze želju da upoznaju i druže se s veteranima Crvene Zvezde, mogli to da učine kupovanjem karte, koja će koštati 30 KM. Karte će skoro biti u prodaji.
Izvor: Portal Micromreža