Naslovna Zabava Chef gradiškog Carpe Diem-a Vladan Šurlan gost jutarnjeg na RTRS

Chef gradiškog Carpe Diem-a Vladan Šurlan gost jutarnjeg na RTRS

GRADIŠKA – Na starom mjestu, baš gdje je nekad bio čuveni restoran ”Kozara”, danas se nalazi restoran ”Carpe Diem”.

Iako djeluje tek nešto više od pola godine, već se s pravom može reći, predstavlja brend grada na rijeci Savi, a sve zahvaljujući ljubaznom osoblju, te raznovrsnoj ponudi hrane i pića. O svemu tome gledaoci će imati priliku gledati i na RTRS-u.

Restoran Carpe Diem Gradiska3

Gledajući emisiju možete bolje da upoznate Vladanov razvojni put i način stvaranja ukusnih i kvalitetnih delicija, jer kuhanje jeste UMJETNOST, a naš stvaraoc je Gradišci uvijek na usluzi, jer INTERAKCIJA KUHARA I GOSTA je od iznimnog značaja za obostrano zadovoljstvo kako restorana, tako i gosta.

Poštovani gosti, bez lažne skromnosti i sa ponosom Vas OBAVIJEŠTAVAMO da je naš chef Vladan pozvan, od strane čelnika JAVNOG SERVISA – RTRS-a, da u subotu 19.1.2019. gostuje u Jutarnjem programu, koji počinje sa emitovanjem od 8 h!

Za kratki period našeg postojanja od 16.juna ’18. god. , naš rad je zabilježen u 3 prestižna časopisa, a trenutna kruna je gostovanje na Radio Televiziji Republike Srpske. Ovo svjedoči o STVARNOM KVALITETU naše hrane i usluge, DOLASKOM U “Carpe Diem” ČINITE PRAVI IZBOR, poručuju na Instagran profilu “Carpe diem”.
#