Naslovna Info Gradiška CENTAR ZA SOCIJALNI RAD GRADIŠKA PODIJELIO PAKETIĆE ZA 300 DJECE

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD GRADIŠKA PODIJELIO PAKETIĆE ZA 300 DJECE

GRADIŠKA – Centar za socijalni rad Gradiška, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Gradiška, Zorana Latinovića,  organizovao je podjelu novogodišnji paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica, djecu sa smetnjama u razvoju, djecu iz Udruženja sa četveoro i više djece i djeca iz romskih porodica.

Direktor Centra za socijalni rad, Suzana Šormaz, navela je da je novogodišnje paketiće dobilo oko 300 djece, ističući da je cilj da društvo pokaže socijalnu osjetljivost prema djeci, čiji roditelji često nisu u mogućnosti da kupe paketiće.

Predsjednik Skupštine Opštine Gradiška, Radislav Dončić, istako je da Opština pridaje pažnju potrebama svih socijalno ugroženih stanovnika, a posebno prema djeci iz siromašnih porodica.

Osim nezaobilaznog Djeda Mraza, koji je poklonima razveselio mališane, u zabavnom programu učestvovali su  učenici Osnovne muzičke škole “Branko Smiljanić“ Gradiška, plesna grupa“Zvjezdice“, Centralno kulturno-umjetničko društvo “Lepa Radić“ i glumci omaladinskog studija „Grad pozorišta“ Gradiška.