Naslovna Info Čašom mlijeka za pluća puna kiseonika

Čašom mlijeka za pluća puna kiseonika

„Akcija prikupljanja sredstava za nabavku respiratora i/ili druge medicinske opreme u okviru borbe protiv Covid 19 – čašom mlijeka za pluća puna kiseonika“

Poštovane dame i gospodo dragi proizvođači mlijeka, poljoprivrednici, predstavnici mljekara, proizvođača hrane, Ne želimo mnogo da pričamo o trenutnoj situaciji svi dobro znamo kakva je. 

Želja nam je da zajedno pokažemo solidarnost i da na najbolji mogući način pružimo podršku našim hrabrim ljekarima i ljudima koji su ugroženi zbog ove pošasti. U vezi s tim pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu neophodne medicinske opreme i ako se dovoljno skupi bar za jedan respirator koji ćemo donirati u skladu sa preporukama kriznog štaba Republike Srpske.  

Naša članove pozivamo da popune izjavu koja je ispod ovoga teksta, a koju će predstavnici mljekare Mlijekoprodukt njima dati prilikom preuzimanja mlijeka na njihovim gazdinstvima.Prilozi su dobrovoljni i u skladu sa mogućnostima.   

Pozivamo i sve druge proizvođače mlijeka, koji nisu članovi Udruženja, dobre volje da se pridruže ovoj akciji i sredstva za gore navedene najmene uplate na sledeći račun:4400936720008, NLB Razvojna banka Banja Luka. 

Ili da zamole svoje mljekare da one u ime njih uplate ta sredstva na naš račun kako bi se smanjio direktan kontakt sa drugim osobama prilikom uplate.Mogu takođe da koriste ovu izjavu koju smo mi pripremili u prilogu ovog mejla.

Molimo i prerađivače mlijeka za maksimalnu podršku.  Rok je 10.04.2020. godine  Ovom prilikom pozivamo i naše partnere, proizvođače hraniva za stoku da podrže ovu akciju.  

Konačna lista svih ljudi koji su izvršili uplatu za ove namjene će biti naknadno objavljena na web stranici udruženja.   

Napomena:

Izjava je napravljen po primjeru Mliejkoprodukt doo, gdje je i najveći broj naših članova, a druge mljekare mogu prilagoditi izjavu sa svojim podacima. 

Kontakt telefon: 051 492 997 (linija otvorena od 9:00-15:00 radnim danima).  

Zahvalni unaprijed,Vaše Udruženje poljoprivrednih proizvođača – mljekara Republike Srpske. 

Predsjednik Udruženja 

g. Vladimir Usorac 

IZJAVA: IZJAVA

Za uplate iz inostranstva koristiti instrukcije u prilogu

INSTRUKCIJE ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA