Naslovna Info Hronika Borislav Bosnić iz Mašića poginuo u saobraćajnoj nesreći u Donjim Podgradcima

Borislav Bosnić iz Mašića poginuo u saobraćajnoj nesreći u Donjim Podgradcima

GRADIŠKA – Tridesetsedmogodišnji Borislav Bosnić iz Mašića kod Gradiške poginuo je kada je automobil “reno megan” kojim je upravljao sletio sa kolovoza u mjestu Donji Podgradci, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 21.00 čas na regionalnom putu Mrakovica-Vrbaška povrijeđeni su tridesetjednogodišnji suvozač čiji su inicijali B.S.  i dvadesetsedmogodišnji putnik u automobilu čiji su inicijali B.D. iz mjesta Mašići, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Goran Rakić zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška.

Tužilac je naredio da budu utvrđene okolnosti ove saobraćajne nesreće i obdukciju tijela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći povrijeđena su braća poginulog vozača, Stevo i Dragojlo Bosnić, a nezvanično, nesreća se dogodila nakon što je prilikom preticanja automobil sletio sa kolovoza i udario u betonski propust.