Naslovna Specijal Bioskop u Gradišci “My cinema” krenuo sa radom

Bioskop u Gradišci “My cinema” krenuo sa radom

GRADIŠKA – Projekat koji je Gradiška čekala više od deceniju, konačno je ugledao svjetlo dana. Bioskop pod nazivom “My cinema” će biti smješten u maloj sali Kulturnog centra Gradiška, a građani će dva puta sedmično moći premijerno gledati najnovije filmove.

Ovaj digitalni bioskop je ne samo želja nego i potreba Kulturnog centra u Gradišci, a sada je sve obezbjeđeno da u okviru javne ustanove imamo kompletiranu priču što se tiče digitalnog bioskopa, poručuje direktor Kulturnog centra Gradiška, Mirsolav Vuković.

“Mi smo jedina javna ustanova u BiH, koliko znam, koja se opredjelila za ovakvu vrstu posla u kojoj će Kulturni centar imati ozbiljan prihod. Ovo je izuzetno kompleksan projekat i danas je veliki dan za Gradišku. Što se tiče ukupnog projekta on nas je koštao negdje oko 50 hiljada KM, jer smo praktično kupili firmu “My cinema” i zaista bih se ovom prilikom zahvalio Gradskoj upravi Gradiška i našim privrednicima koji su nam dali podršku da realizujemo ovakav jedan projekat.”

Kako kaže Vuković, veliko je interesovanje za kino u Gradišci. Danas je čitav dan besplatan ulaz za sve posjetioce. 

Što se tiče samih filmova, oni će biti emitovani vikendom, a raspoređeni su u terminima 16h, 18h i 20h. Cijena karte je 4 KM.

Izvor: Micro mreža / B. Trgić