Naslovna Info Gradiška Asfaltiran put u mjesnoj zajednici Miloševo Brdo (VIDEO)

Asfaltiran put u mjesnoj zajednici Miloševo Brdo (VIDEO)

GRADIŠKA – Novoasfaltirana dionica puta, u dužini 1.550 u mjesnoj zajenici Miloševo Brdo poljoprivrednicima omogućava da do njih lakše dođu otkupljivači.

Na novi asfaltni put dugo su čekali mještani ove mjesne zajednice. Kažu da će mnogo značiti mladim ljudima, koji su ostali da žive na selu.

-U našem selu ima dosta poljoprivrivrednih proizvođača kojima je olakšan jedan dio posla. Ima četvoro petoro djece koja idu u školu odavde u Donje Podgradce. Ima aktivnih skoro 90 domaćinstava – rekao je predsjednik MZ Miloševo Brdo LJuban Danilović.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić kaže da je put u ovim mjestima od posebnog značaja jer mještanima omogućava da brže i lakše dođu do Gradiške i Banjaluke, da žive na svojim gazdinstvima i da ih razvijaju.

-Ova dionica puta uvezuje ovu mjesnu zajednicu sa okolnim mjesnim zajednicama. Rekonstrukcijom puta prema Trebovljanima dužine oko 550 metara ukupno je ove godine rekonstruisano 2.100 metara puta na području Miloševog Brda ukupne vrijednosti 280.000 maraka – istakao je Adžić.

Opširnije u prilogu: