Naslovna Sport Fudbal Arkadia Company pobjednik 14. turnira u malom fudbalu ’’Gradiška Kruškik 2018’’

Arkadia Company pobjednik 14. turnira u malom fudbalu ’’Gradiška Kruškik 2018’’

Foto: micromreza.com

Finalnom utakmicom između ekipa Arkadija Kompani i Kafe Senjak završen je 14. tradicionalni turnir u malom fudbalu Gradiška Kruškik 2018.

Mnogobrojni posjetioci na terenima Sportsko rekreativnog centra u Kruškiku u proteklih dvanaest takmičarskih dana imali su priliku da uživaju u kvalitetnom fudbalu. Na kraju pobjedničlki pehar i ček od 4000 KM pripao je novom starom šampionu, ekipi Arkadije Kompani koja je u finalnoj utakmici sa ubjedljivih 6:0 savladala ekipu Kafe Senjak.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je član pobjedničke ekipe Mile Kovačević, koji je nakon finalnog susreta rekao da je veoma zadovoljan prikazanim na turniru i da će i naredne godine u istom sastavu pokušati doći do treće uzastopne titule.
Da malofudbalski turnir u Kruškiku zauizma posebno mjesto u kalendaru opštine Gradiška istakao je i zamjenik načelnika opštine Gradiška Ognjen Žmirić, koji je i sam bio akter ovog turnira prethodnih godina.

Predsjednik MZ Kruškik i član udruženja Rasadnik koje je organizator turnira Denis Šmitran ističe da je veoma zadovoljan ovogodišnjim turnirom, i da će naredne godine jubilarni 15. turnir biti mnogo bolji i sa nekoliko noviteta.

Najbolji strijelac turnira bio je Mirko Milaković, dok je najbolji golman Miloš Bojanić. Finalnoj utakmici turnira ’’Gradiška Kruškik 2018’’ prisustvovalo je oko 800 ljubitelja malog fudbala.

Izvor: micromreza.com