Naslovna Info Gradiška Anđela, Andrea i Jovana pobjednice likovnog konkursa ‘Marketa AS’

Anđela, Andrea i Jovana pobjednice likovnog konkursa ‘Marketa AS’

GRADIŠKA – Završen je likovni konkurs ‘Nacrtaj, oboji i slatke nagrade osvoji’, koju je priredio   ‘Market AS’,  na kome su učestvovala djeca zaposlenih iz  svih marketa ovog trgovačkog preduzeća. Prvu nagradu osvojila je šesnaestogodišnja Anđela Lazić, čiji je otac zaposlen u ‘Marketu AS’ u Gradišci.  

Drugu nagradu dobila je petogodišnja Andrea Kenjalo, a treću jedanaestogodišnja Jovana Solarević  iz Banja Luke. Loše vrijeme spriječilo je Andreu i Jovanu da dođu u Gradišku na  svečanu dodjelu nagrada  ,ali dobili smo informaciju da su nagrade već otišle na pravu adresu.

Rada Cvetanović rukovodilac gradiškog marketa kaže da je obradovana velikim odzivom  malih likovnjaka i činjenicom da je prvu nagradu dobila djevojčica čiji je otac zaposlen baš u ‘Marketu AS’ u Gradišci.

-Sličnih akcija će biti još, vrlo brzo ćemo prirediti takmičenje za svu djecu. Obradovani smo činjenicom da smo izmamili dječiji osmijeh, da su oni svojim trudom, ovaj put  crtežima osvojili nagrade rekla je Rada Cvetanović.

‘Market AS’ do sada je u više navrata različitim akcijama priređivao lijepe trenutke za penzionere i ostale potrošače. Nisu željeli otkriti tajnu, ali su napomenuli da će ljeto koje je na pragu takođe obilovati zanimljivim sadržajima i nagradama za potrošače.