Naslovna Specijal Mali oglasi - PR Alma Ras: Otkrijte šta vas očekuje u ovom mjesecu

Alma Ras: Otkrijte šta vas očekuje u ovom mjesecu

Trebate poklon za najmilije ili jednostavno želite da osvježite svoj ormar novim donjim rubljem? Ovog mjeseca, na dan Bazara, imate priliku iskoristiti odličan popust od 30% na kompletnu liniju BASIC i sve artikle koji nisu sniženi. Alma Ras butik u Gradišci nalazi se na adresi Vojvode Mišića bb (kod gradske toplane), a Bazar će se održati 7. i 8. februara.

Crna, bijela ili nude boja donjeg rublja potrebna je svakoj dami bez obzira kakav stil njeguje, a upravo ove boje pronaći ćete u Basic asortimanu. Mnogo različitih modela i materijala, sa čipkom ili bez, čekaju na vas. Iznenađenje od Alma Ras brenda stiže nam u donjem rublju koje je apsolutno nevidljivo ispod bilo koje odjevne kombinacije. Zahvaljujući tehnici koja je omogućila da skroje proizvode bez šavova od sada svaku odjevnu kombinaciju možete nositi sa zadovoljstvom.

Tokom cijelog mjeseca trajat će i finalno sniženje do 70%. Pojedini modeli namijenjeni za spavanje, ali i donje rublje iz aktuelne kolekcije mogu se pronaći po fantastičnim cijenama. Za nježniji spol, pažljivo je odabrana i linija grudnjaka kao neizostavan dio ženske odjeće, a po cijeni već od 10,50 KM. 

U galeriji pogledajte  samo neke od artikala koje su izdvojili za vas, a sve novitete možete pratiti putem  FB stranica: Alma Ras i Manners