Naslovna Info Gradiška AKTUELNA VLAST U GRADIŠCI PLASIRA LAŽI GRAĐAIMA

AKTUELNA VLAST U GRADIŠCI PLASIRA LAŽI GRAĐAIMA

GRADIŠKA – Kad nemoralni, korumpirani i istini nenaklonjeni mentori forsiraju svog aduta, nadajući se da će bacanjem magle u oči skrenuti pažnju običnim realnim ljudima, uglavnom se upetljaju u svojim lažima i zaglibe u blatu, koje je u njihovom slučaju na površini.

Ti neuki mentori pokušali su bez argumenata i sa izmišljenim i iskrivljenim činjenicama na stub srama staviti jednog mladog čovjeka, samo zato što je nekorumpiran, uspješan, moralan i što je hrabar da se odupre pritiscima i da pravim imenom nazove istinu, bijednike, lopove i pravdu.

Nalagali su mentori, prevarivši pritom i moćne medije, da je potpredsjednik Skupštine opštine Gradiška, Slavko Mekinjić, član Demokratskog narodnog saveza i da ga je ministar Dane Malešević za to nagradio poslom u ministarstvu na čijem je čelu.

Gospodin Mekinjić spreman je svakom radi istine pogledati u oči i potvrditi da je još uvijek samostalni odbornik koji djeluje u Klubu odbornika Izvorne SDS, a ne u nekoj drugoj stranci. Potvrdiće vam, doduše sa velikom gorčinom, da smijenjena lokalna vlast kroz reprezente nemorala, sile i laži vrši konstantne pritiske na njegovu porodicu, da mu je bolesna majka otpuštena sa posla u Domu zdravlja, da ga izlažu svakodnevnim pritiscima.

Dokazaće vam potpredsjednik Skupštine opštine Gradiška Slavko Mekinjić i da je nekorumpiran, za razliku od naručioca njegovog linča. Potvrdiće vam da je odbio nedavne izdašne ponude od strane Srpske demokratske stranke, koju je zbog čojstva napustio, a koje mu je izrekao predsjednik te stranke u osipanju u Bijeljini.

A sada nekoliko riječi o mentorima njegovog satanizovanja, blaćenja i neuspjelog pokušaja ponižavanja i političkog uništenja.

Voljeli bismo kada bi narodni poslanik Goran Đorđić, čovjek koji narodu ne plasira istinu, argumentima dokaže da je moralan za ovu uzvišenu dužnost.

Neka vam dokaže da nije korumpiran, jer mi u Izvornoj SDS imamo dokaze čiste kao izvor. Kako je moguće da čovjek koji sjedi u fotelji narodnog poslanika istovremeno koordinira projektom primarne kanalizacione mreže u Gradišci? Da li je to klasični sukob interesa? Da li je normalan ili kriminalni akt to što narodni poslanik i bivši zamjenik načelnika gospodin Goran Đorđić u ovom i drugim projektima u koje je uključen za izvođača radova uvijek bira one najskuplje? Šta rade istražni organi? Da li je ovo dovoljno za podizanje poslaničkih ruku za oduzimanje imuniteta narodnom poslaniku, koji se još uvijek vozi službenim automobilom Opštine Gradiška?

Znamo nešto više i o Siniši Buloviću, pretendentu na visoke političke funkcije, jedinom studentu sa ovih prostora koji je studirao 10 godina na privatnom fakultetu. I koji je zbog nedostatka radnih manira najuren iz Centra za socijalni rad u Gradišci, gdje je nakratko bio zaposlen a trenutno radi u Opštini Gradiška kao pravnik. I koji je suvlasnik ugostiteljskog objekta „Utopia“, a pri tom je zbog položaja u stranci (SDS) zaštićen od kontrola. Bilo bi dobro provjeriti i prezentovati javnosti da li Bulović u svojoj „Utopiji“ izdaje fiskalne račune i poštuje radno vrijeme.

Jedno je na kraju sigurno. Potpredsjednik SO Gradiška Slavko Mekinjić nije radno angažovan u Ministarstvu prosvjete, nije član DNS-a i nije korumpiran. Odan je Klubu odbornika Izvorne srpske demokratske stranke. I istrajan da do kraja ostane u čvrstoj skupštinskoj većini, koja će veoma brzo biti veća od broja 17. Ne sjedi u dvije fotelje, kako su to pojedini mediji nakon lažnih Đorđićevih iskaza prezentovali, već još uvijek nije ni u jednoj. Mekinjić nije zaposlen u Ministarstvu prosvjete RS, a zbog političkog i pravnog nasilja skupštinske manjine ne može da dođe na svoje radno mjesto – potpredsjednika SO Gradiška.

A kada blato ispliva na površinu, dno je na vrhu. U to će se uvjeriti nalogodavci neuspjelog Mekinjićevog linča, gušeći se u živom blatu neistina i nemorala.

Izvor: Izvorna SDS Gradiška