Naslovna Info Adžić: Udarili smo temelje budućeg razvoja Gradiške (VIDEO)

Adžić: Udarili smo temelje budućeg razvoja Gradiške (VIDEO)

GRADIŠKA – Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić i kandidati na listi ove stranke za odbornike u Skupštini grada započeli su danas kampanju za lokalne izbore lijepljenjem prvog plakata i spuštanjem bilborda u centru grada.

Adžić rekao je da je gradska vlast na čelu sa SNSD-om u prethodne četiri godine realizovala brojne kapitalne projekte i da građanima žele da predstave viziju daljeg razvoja Gradiške, kao razvijenog srednjoevropskog grada.

„Upravo smo u prethodnom mandatu udarili temelje i započeli infrastrukturnu izgradnju, izgradili društvene domove, sportsku dvoranu i vodili računa o privrednom razvoju Gradiške. U prethodne četiri godine broj zaposlenih je povećan za preko 2.000“, naglasio je Adžić.

On je rekao da očekuje da građani prepoznaju sve što je SNSD radio sa svojim koalicionim partnerima.

„Očekujemo pobjedu za gradonačelnika i 12 do 14 odborniika SNSD-u gradskom parlamentu, da bi sa koalicionim partnerima mogli da formiramo stabilnu skupštinsku većinu i realizujemo zacrtane ciljeve“, naglasio je Adžić.

Kao predsjednik Gradskog odbora SNSD Gradiška, Adžić je istakao da je kandidatska lista ove stranke za odbornike u Skupštini grada predvođena iskusnim političarem, ekonomistom i dosadašnjim predsjednikom gradskog parlamenta Milenkom Pavlovićem, te da su na listi većinom mladi ljudi koji zajedno sa iskusnim kandidatima žele da kreiraju društveni život u Gradišci i ostaju da žive u svom gradu.

Video: