Naslovna Info Gradiška ADŽIĆ: POKRENUĆEMO INFRASTRUKTURNI I PRIVREDNI RAZVOJ OPŠTINE

ADŽIĆ: POKRENUĆEMO INFRASTRUKTURNI I PRIVREDNI RAZVOJ OPŠTINE

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić poručio je biračima da 2. oktobra izađu na lokalne izbore, da izaberu ljude od povjerenja i da ne žrtvuju naredne četiri godine “zbog sto metara asfalta”.
Adžić je naglasio da SNSD nikada nije radio samo mjesec dana uoči izbora, nego četiri godine u kontinuitetu.

“Ako dobijem podršku na izborima, biću načelnik svih građana opštine Gradiška i zajedno sa koalicionim partnerima vodiću računa o ravnomjernom razvoju opštine”, rekao je Adžić, čiju su kandidatru za načelnika opštine podržali i DNS, SP, PUP, Srpska napredna stranka i Narodna stranka “Radom za boljitak”.

On je istakao da će značajnu pažnju posvetiti i socijalno ugroženom stanovništvu, porodicama poginulih boraca i penzionerima.

Adžić je podsjetio da je tokom predizborne kampanje SNSD organizovao 43 predizborne tribine i četiri velika mitinga na području Gradiške s ciljem da se razgovara sa građanima i sa njima definišu problemi koje treba rješavati u naredne četiri godine.

“Imali smo priliku da prezentujemo svoje politike i razvojne programe. Mislim da je došlo vrijeme da se nakon četiri godine pokrene infrastukturni i privredni razvoj opštine Gradiška. Do 2012. godine SNSD je pokazao da zna da prepozna probleme građana i da te probleme rješava realizacijom projekata”, rekao je Adžić.

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Gradiška Milenko Pavlović naglasio je da je retorika SNSD-a u predizbornoj kampanji bila dostojanstvena. “Vjerujem da su građani prepoznali želju SNSD-a za napretkom i razvojem opštine Gradiška i pozivam ih da izađu 2. oktobra na izbore i odluče o svojoj sudbini u naredne četiri godine”, naglasio je Pavlović.

On je uvjeren da će građani podržati SNSD na izborima i tako “vratiti prosperitet opštini Gradiška i povesti je u pravom smjeru”.

SRNA