Naslovna Info Gradiška Adžić: Lokalna vlast će nastaviti da radi u pozitivnom pravcu razvoja opštine

Adžić: Lokalna vlast će nastaviti da radi u pozitivnom pravcu razvoja opštine

Načelnik opštine Gradiška o predsjednik SNSD-a Zoran Adžić uputio je svim članovima SNSD-a i građanima opštine Gradiška čestitke povodom predstojećih praznika i poželio im uspješnu 2018. godinu.
Adžić je istakao da su nakon dvogodišnje političke krize u Gradišci i blokade rada lokalnog parlamenta, SNSD i kolicioni partneri preuzeli lokalnu vlast i vrlo brzo uspjeli da formiraju stabilnu koaliciju koja radi u interesu građana i privrednika.
On je naglasio da je lokalna vlast u 2017. godini uradila mnogo na izgradnji infrastukture, jačanju efikasnosti administracije i stvaranju mogućnosti za dalji infrastukturni, privredni i društveni razvoj, te da će nastaviti da radi u pozitivnom pravcu razvoja opštine Gradiška i u 2018. godini.
Novogidišnjem koktelu SNSD-a, osim brojnih članova i rukovodstva opštinske organizacije SNSD Gradiška, prisustvovali su savjetnik predsjednika SNSD Milorada Dodika, Milan Ljepojević,  predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Dane Malešević, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić i drugi gosti.
Radio Gradiška