Naslovna Info Gradiška Adžić: Građani Gradiške zaslužuju sigurnu vlast i prosperitet

Adžić: Građani Gradiške zaslužuju sigurnu vlast i prosperitet

GRADIŠKA – Predsjednik OO SNSD Gradiška, Zoran Adžić istakao je da je zadovoljan tempom i načinom obilazaka MO na području ove opštine.
– Kao što znate u obilaske MO smo krenuli još početkom februara mjeseca, a do sada smo oblišni nešto manje od 70 odsto. Cilj nam je da u što skorije vrijeme obiđemo sve MO, jer je to samo prvi dio našeg plana obilaska terena i davanja smjernica za daljnje djelovanje – rekao je Adžić.
Adžić je rekao da se vode i ostale aktivnosti SNSD-a u Gradišci koje idu u smjeru jačanja stranke, kako bi se što spremnije dočekali lokalni izbori.
– Za sada pored obilazaka MO, radimo i na ostalim stvarima vezanim za pripremu izbora i izgradnji strategije i plana rada u periodu kada budemo vodili naš grad. Osjetna je sigurnost i želja kako kod članova tako i kod simpatizera da se stvari u Gradišci promjene – istakao je Adžić.
On se osvrnuo i na buduće korake SNSD-a koji će rezultovati pobjedom u opštini Gradiška.
– Pred nama je naporan period, ali odlučnost i snaga rukovodstva zajedno sa članovima je na visokom nivou. Imamo puno obaveza i poslova u pripremi, ali sam siguran da ćemo ih sve zajedno timski odraditi i donijeti pobjedu SNSD-u, a građanima Gradiške sigurnu vlast i prosperitet – zaključio je Adžić.