Naslovna Izbori 2020 Adžić: Aktuelna vlast obezbijedila 59 miliona KM grantova za projekte (VIDEO)

Adžić: Aktuelna vlast obezbijedila 59 miliona KM grantova za projekte (VIDEO)

GRADIŠKA – Kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić istakao je da su u Gradišci završeni brojni kapitalni projekti, ali i započete značajne investicije.

Pratite naš youtube kanal Moja Gradiška TV!

– Trudili smo se u ovom mandatu da ostavimo traga u svih 56 gradiških mjesnih zajednica. Mislim da smo u tome uspjeli i da imamo obraz da izađemo pred te građane i zatražimo novi mandat – poručio je Adžić.

Odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše činjenicu da opozicija u Gradišci još nije objavila ko će biti njihov kandidat za gradonačelnika, Adžić je istakao da ova koalicija nije opterećena time šta će opozicija odlučiti.

– Oni treba da budu opterećeni svojim radom, da li su išta uradili za Gradišku jer su pola mandata lokalne skupštine imali i pozicije u vlasti na nivou BiH. Nisu uradili ništa, a mi smo za kratko vrijeme uspostavili saradnju sa Savjetom ministara, ali i nastavili saradnju sa institucijama Republike Srpske i međunarodnim organizacijama. Volio bih da u narednom mandatu imamo konstruktivnu opoziciju, koja želi da zajedno nastavimo razvijati Gradišku – rekao je Adžić.

On je dodao da je aktuelna gradska vlast obezbijedila 59 miliona KM grantova za razne projekte, od kojih je 30 miliona KM već investirano u Gradišci, a 29 miliona KM se odnosi na bespovratne grantove za realizaciju kapitalnog projekta prikupljanja i prečišćavanja otpadnih voda.