Naslovna Info Gradiška Adžić: 25. septembar jedan od najvažnijih dana u istoriji Republike Srpske

Adžić: 25. septembar jedan od najvažnijih dana u istoriji Republike Srpske

GRADIŠKA – Sada u nedjelju, 25. septembra, trebamo svi zajedno izaći na referendum koji se održava u Republici Sprskoj i jasno i glasno reći da želimo da živimo i da volimo Republiku Srpsku.

Ovo je za portal “Moja Gradiška” rekao Zoran Adžić, kandidat koalicije predovđene SNSD-om za načelnika opštine Gradiška.

-Ispred nas je jedan od najvažnijih dana u istoriji Republike Sprske, ovdje se ne treba postavljati pitanje ko je iz koje partije, tog 25. septembra trebamo svi do jednoga izaći na referendum i glasati DA, da želimo da slavimo 9. januar, DA želimo da živimo mirno i da želimo da nam se Republika Srpska raste i razvija.
Lično ja kao kandidat a takav je stav i čitave partije SNSD-a da ovih sedam dana do referenduma stavimo sve svoje kapacitete u korist referenduma, jer na referendumu branimo svoj integritet. Ako izgubimo svoj integritet izgubili smo sve, a onda neće biti važno ko će dobiti ili ko će izgubiti izbore 2. oktobra – istakao je Ažić.

Adžić je apelovao na sve građane Gradiška da izađu na referendum i kažu jasno i glasno da su za mir i suživot, ali da nam stranci neće nametati ,,njihove“ norme ponašanja.

Volimo Srpsku ona je naša!