Naslovna Info Samardžija: SDS i PDP traže glas građana za promjene u Gradišci

Samardžija: SDS i PDP traže glas građana za promjene u Gradišci

GRADIŠKA – Kandidat SDS-a i PDP-a za  gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija izjavio je danas, na otvaranju kampanje za lokalne izbore, da će ove dvije stranke u narednih mjesec dana razgovarati sa građanima u svim gradiškim mjesnim zajednicama i tražiti povjerenje i njihov glas za promjene u Gradišci.

“Kroz naš rad u gradskom parlamentu smo pokazali da dosta toga nije dobro rađeno u lokalnoj zajednici i to ćemo mijenjati. Nakon 16 .novembra u Gradišci dolazi novo vrijeme sa novim mladim ljudima, koje želimo da stavimo u fokus našeg djelovanje”, naglasio je Samardžija.

Nosilac kandidatske liste PDP-a za Skupštinu grada Gradiška Radislav Dončić rekao je da je došlo vrijeme promjena i da PDP zajedno sa SDS-om ide do pobjede u Gradišci.

Dončić je rekao da su na kandidatskoj listi PDP-a većinom novi i mladi ljudi, te da ova stranka može da odgovori na sva pitanja i zahtjeve građana.

Nosilac kandidatske liste SDS-a Zoran Vekić je rekao da je obaveza kandidata ove stranke da građanima pokažu da čvrst politički karakter i moral nemaju alternativu i da SDS ima kapacitet da unaprijedi Gradišku i pretvori je u sredinu u kojoj će mladi vidjeti svoju budućnost.

„Mladi i obrazovani ljudi su sadašnjost i budućnost Gradiške i Srpske demokratske stranke i ubjeđeni smo da ćemo zajedno sa budućim gradonačelnikom Mirkom Samardžijom unaprijediti život u lokalnoj zajednici“, naglasio je Vekić.

Izvor: Radio Gradiška