Naslovna Specijal PR-Marketing 12. novembra 2021. u Centrum Park Gradiška: Svečano otvaranje nove trgovine SiNSAY

12. novembra 2021. u Centrum Park Gradiška: Svečano otvaranje nove trgovine SiNSAY

U petak, 12. novembra 2021. SiNSAY će otvoriti novu trgovinu u Centrum Park Gradiška, a glavni događaj proslave otvaranja će se održati u subotu 13.11.2021.

Trgovina od 900 kvadratnih metara uređena je u modernom stilu. Dizajn enterijera zasnovan je na laganim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za ovogodišnju kolekciju brenda.

Ljubitelji SiNSAY brenda će u novom prostoru pronaći široku paletu modne odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce, kao i kolekciju za najmlađe, koja zbog svog kvaliteta i pristupačnosti i dalje osvaja srca SiNSAY kupaca. Dizajn karakterišu razne boje i paterni u skladu sa najnovijim trendovima. Cjelokupnu ponudu brenda odlikuju izuzetno atraktivne cijene.

SiNSAY vas poziva da 12. novembra 2021. posjetite Centrum Park Gradiška. Povodom otvaranja, kupce će dočekati brojne atrakcije i modne inspiracije, među kojima će svaki ljubitelj trendova pronaći nešto za sebe.

SiNSAY je brend koji od 2013. godine nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama. Pored tinejdžerske mode koja ostaje u našem DNK, nudimo odjeću i dodatke za žene i muškarce, kao i odjeću za djecu. Sve je upotpunjeno kozmetičkim proizvodima i dodacima, kao i elementima za dizajn enterijera, što potvrđuje naš status dinamičnog, životnog brenda.

PR